HotelsClick.com

Hotel West Point Dakhla

3 Sterne

  11, Avenue Al Moukawama - 73000 - Dakhla, Marokko Zum Stadtplan

De locatie van West Point Dakhla aan het strand in Dakhla is strategisch. Het ligt op 10,6 km van Municipalile Dakhla en 10,8 km van de moskee-tuin. Dit strandhotel ligt op 17,1 km van de Al Qassam-moskee en op 18,2 km van de Dakhla Public Gardens. Alle kamers van de accommodatie zijn uitgerust met een flatscreen-tv, gratis WiFi en de badkamers hebben een douche en gratis toiletartikelen. Voorzieningen zijn onder andere een aparte zitkamer. Er wordt elke dag schoongemaakt. Westpoint Dakhla heeft een spa en een buitenzwembad. Dit hotel beschikt ook over gratis wifi in gemeenschappelijke ruimtes, een 24-uurs conciërgeservice en een televisie in gemeenschappelijke ruimtes. West Point Dakhla heeft een goed restaurant. Deze accommodatie heeft een strandbar. Er wordt dagelijks een gratis ontbijtbuffet geserveerd. Het is mogelijk om gebruik te maken van de stomerij / wasserijservice en meertalig personeel. Een pendeldienst van en naar de luchthaven is gratis beschikbaar (24 uur per dag) en kan rechtstreeks bij de accommodatie worden geregeld.

Booking.com

Hoteldetails

Zimmer

Alle kamers van de accommodatie zijn uitgerust met een flatscreen-tv, gratis WiFi en de badkamers hebben een douche en gratis toiletartikelen. Voorzieningen zijn onder andere een aparte zitkamer. Er wordt elke dag schoongemaakt.

Restaurant

Er zijn twee restaurants in het Westpoint hotel. Het hotelrestaurant is exclusief beschikbaar voor hotelgasten en serveert driemaal per dag eten. Restaurant Be Wok is de hele dag open voor publiek en biedt een verscheidenheid aan traditionele Aziatische gerechten, cocktails en frisdranken. Het hoofdrestaurant van het hotel kijkt uit op de voorkant van het natuurlijke zwembad en aan de bar kunt u de hele dag door genieten van diverse versnaperingen. Vraag gerust om een middagsnack voor uw kinderen.

Lage

De locatie van West Point Dakhla aan het strand in Dakhla is strategisch. Het ligt op 10,6 km van Municipalile Dakhla en 10,8 km van de moskee-tuin. Dit strandhotel ligt op 17,1 km van de Al Qassam-moskee en op 18,2 km van de Dakhla Public Gardens.

Hotelausstattung

  •  Autoparkplatz
  •  Zimmer für Nichtraucher
  •  Bar
  •  Konferenzraum 100
  •  Beginn des Check-in Von 15:00
  •  Flughafenshuttle
  •  Außenschwimmbad

Das Hotel ist ideal für Reisende mit Auto. Es gibt eine Bar im Hotel. Das Anwesen ist komplett mit einem Konferenzraum ausgestattet. Es ist ein Mini-Bus-Service für die Gäste zum lokalen Flughafen. Das Hotel West Point Dakhla ist perfeckt für Sportler.

Das Hotel verfügt über einen privaten- oder einen unter Vertrag stehenden Parkplatz; diese Kosten sind im Hotelpreis nicht inbegriffen und müssen im gegebenen Falle direkt vor Ort vom Kunden bezahlt werden.

Zimmerausstattung

  •  Satellitenfernseher
  •  WiFi

Die Hotel West Point Dakhla bietet Satelliten-TV in den Zimmern. Die Zimmer des Hotels bietet WI-FI Wireless Internet Service.

 Öffentliche Verkehrsmittel

  • Flughafen: DAKHLA
  • Entfernung vom Flughafen: 13 KM
Buchen