HotelsClick.com

Hotel Le Cavendish

4 Sterne

  11, Boulevard Carnot - 06400 - Cannes, Frankreich Zum Stadtplan
Bezirk: Carnot

Gebouwd in 1897, LE Cavendish heeft heropend in april 2001 als een luxe hotel na een uitgebreide renovatie programma. Volledig gerenoveerd nog behouden enkele van de originele kenmerken, zoals de lift dateert uit 1920, de gevel en de Carrara marmeren trap. Dit 4 sterren hotel biedt gasten ultieme comfort en een rustige omgeving, ondanks zijn centrale ligging in Cannes.
Waar vriendelijkheid aan raffinement. Op slechts twee minuten lopen van het beroemde Croisette en de luxe boetieks van de Rue d'Antibes, de vier-sterren hotel Cavendish wikkelt haar gasten in het warme, verfijnde sfeer van vroeg 20e eeuwse aristocratie.

Booking.com

Hoteldetails

Lobby

Het hotel heeft een elegante receptie, in de buurt van een lobby waar de gasten worden wellcome.There is ook de 1920 lift en Carrare marmeren trap geven het hotel een unieke ouderwetse charme. Voor uw vergaderingen, kiest u een prettige, onderscheiden zakelijke instelling. Houd uw vergaderingen in de Villa Garbo Screening Room, enkele stappen van het Hôtel Cavendish. Een harmonie van grijze en groene absint, is ten behoeve van maximaal 25 personen en biedt top-of-the-line-technologie: gratis WiFi-verbinding, geïntegreerde home theater, een 125 cm plasma scherm en een 2 meter projectiescherm.

Außen

Het hotel ziet er uit als een gebouw dat dateert uit de negentiende eeuw, gekenmerkt door een gevel van de Belle epoque afgewerkt met elegante columns.Renovated tijdens haar oorspronkelijke pracht, nu geclassificeerd als een historisch gebouw.

Zimmer

Met de perfecte service van een luxe hotel, het Cavendish boetiek hotel en de 34 kamers hebben een bestemming van onmiskenbare charme. De kamers zijn ingericht met een elegant touch, met behulp van edele materialen en prachtige meubels te herscheppen de zuiverste provencial stijl. Andere stijl kamers ingericht in Provençaalse kleuren ... Kies de sfeer die het beste bij u past. Heldere en zeer comfortabel, de 22 Superior kamers zullen u, als zorgvuldig aandacht is besteed aan elk detail van de esthetiek en decor. Deze 25m ² kamers zijn beschikbaar met een twijfelaar (160 cm) bed. Het Cavendish het interieur decorateur, Christophe Tollmer heeft kunstzinnig ingedompelde elk van de kamers in de kleuren van de Provence, met lila, Provençaalse blauw, olijfgroen en goudgeel, verrekend met witgekalkte muren die de zachte mediterrane licht. In een aantrekkelijke combinatie van modern en traditioneel, de adellijke sfeer van de "Mis en Demeure" meubilair houden dicht bij de top-of-the-line apparatuur, zoals televisies met ingebouwde video, gratis WiFi-internettoegang, een minibar, kluis en airconditioning. Begin 20e eeuw chique, met de huidige moderne comfort biedt een ruim 30m ², de 8 Deluxe kamers, uitgerust met een kingsize bed (180 cm) of twee aparte bedden (90 cm), zijn ideaal voor een gezin verblijven. Voor uw kind, sommige Deluxe kamers zijn uitgerust met een slaapbank. Het Cavendish het interieur decorateur, Christophe Tollmer heeft kunstzinnig ingedompelde elk van de kamers in de kleuren van de Provence, met lila, Provençaalse blauw, olijfgroen en goudgeel, verrekend met witgekalkte muren die de zachte mediterrane licht. In een aantrekkelijke combinatie van modern en traditioneel, de adellijke sfeer van de "Mis en Demeure" meubilair houden dicht bij de top-of-the-line apparatuur, zoals televisies met ingebouwde video, gratis WiFi-internettoegang, een minibar, kluis en airconditioning. De poëzie van de Belle Epoque rotundas ... De vier Rotunda kamers, het meten van 30m ², verwelkomen u met hun geraffineerde decor - originele parketvloer, hoge plafonds, een badkamer opgericht als een wintertuin en een groot terras. Ten volle te profiteren van de aangename Côte d'Azur weer. Het Cavendish het interieur decorateur, Christophe Tollmer heeft kunstzinnig ingedompelde elk van de kamers in de kleuren van de Provence, met lila, Provençaalse blauw, olijfgroen en goudgeel, verrekend met witgekalkte muren die de zachte mediterrane licht. In een aantrekkelijke combinatie van modern en traditioneel, de adellijke sfeer van de "Mis en Demeure" meubilair houden dicht bij de top-of-the-line apparatuur, zoals televisies met ingebouwde video, gratis WiFi-internettoegang, een minibar, kluis en airconditioning. In dit unieke lay-out, de onweerstaanbare comfortabele kingsize (180 cm) of twee aparte bedden (90 cm) zijn verwerkt in het centrum van deze ronde kamer.

Restaurant

Elke ochtend, Cavendish eigenaren Christine en Guy Welter verwelkomen hun gasten voor een gourmet ontbijt geserveerd in een uitnodigende zitkamer, met een buffet van warme broodjes, gebak en zelfgemaakte jam, met koffie en een grote selectie van "Mariage Frères". Na een aangename dag op het strand, een middagje winkelen of een intensieve dag van de arbeid, de rode en gouden salon wordt de Lounge Bar biedt een gezellige ambiance. Voor een rustige, zachte sfeer, genieten van onze vrije, exclusieve bar open vanaf 7 uur tot 11 uur, met grote arm stoelen, moderne, comfortabele brons-kleurige wand zetels, rood gelakte tafels en dikke rode en gouden gordijnen.

Hotelausstattung

  •  Klimaanlage
  •  Aufzüge 1
  •  Beginn des Check-in Von 12:00
  •  Größe der Lobby MD
  •  Volt 220

Die Hotel Le Cavendish mit Klimaanlage.

Zimmerausstattung

  •  Fernseher
  •  Klimaanlage
  •  Minibar
  •  Fön
  •  Highspeed-Modem
  •  Safe

Die Hotel Le Cavendish bietet die Nutzung eines TV in den Zimmern. Es ist ein Mini-Bar-Service für alle Kunden. Das Hotel bietet seinen Gästen die Nutzung der Haartrockner in den Bädern. Die Zimmer des Hotels bietet High-Speed ​​Internet-Service. Unterkunft verfügt über einen Safe in allen Zimmern.

 Öffentliche Verkehrsmittel

  • Flughafen: NCE
  • Zeit zum Flughafen: 22 MIN
  • Bahnhof: CANNES
  • Zeit zum Bahnhof: 1 MIN
  • Entfernung vom Zentrum: 2 KM
  • Entfernung vom Flughafen: 26 KM
  • Messezone: PALAIS DES FESTIVALS ET DES CONGRES
  • Entfernung vom Bahnhof: 0.5 KM
Buchen