HotelsClick.com

Hotel Spero

4 Sterne

  405 Taylor Street - 94102 - San Francisco (Ca), Vereinigte Staaten Zum Stadtplan
Bezirk: Tenderloin

Hotel Spero is a one-of-a-kind downtown San Francisco hotel. Centered in the Theater District, our boutique hotel embodies the energy and fun of the city, past and present. The old-world glamour of our historic building seamlessly blends with stylish comfort and warm Kimpton Hotels hospitality for a San Francisco stay that might even tempt you to return so frequently that you find yourself living here.
Hotel Spero ligt op slechts drie stratenblokken van Union Square, vijf blokken van Moscone Center, vlakbij de financiële wijk en op korte afstand van alles wat er te doen, te zien en in de stad te proeven van de baai. Van bekroonde theater tot winkels van wereldklasse, van de iconische attracties om cutting-edge dineren, u vindt het allemaal binnen blokken van Hotel Spero.

Booking.com

Hoteldetails

Lobby

Doe mee aan onze lobby en stap in een andere wereld. Dit is een tijdloze hotel in San Francisco. Het drama van het theater is hier, samen met een speelse geest en gastvrij personeel. (Maak je geen zorgen,.. Het personeel ons drama te houden achter de schermen Tenzij, natuurlijk, je de laatste roddels theater willen, en dan kunnen we gewoon niet helpen, maar schotel) Aandacht voor detail is een punt van trots, dit is een hotel in San Francisco bent u zeker om te onthouden.

Außen

Hünsch restauriertes 17stöckiges Spanish Revival Gebäude.

Zimmer

Hotel Spero presenteert klassieke San Francisco accommodaties, met elke kamer en suite in het bezit van stijl. Meteen kleurrijk en verfijnd, onze 236 kamers en suites bieden een luxueuze residentiële uitstraling en historische elegantie. De grote ramen bieden veel natuurlijke lichtinval en luxe beddengoed wenkt. Onze San Francisco Theater District verblijf presenteert ook een uitzonderlijke service en voorzieningen voor een ideaal centrum van verblijf.

Restaurant

Zoeken naar handtekening San Francisco smaak? U hoeft niet verder te kijken. Van de grote verscheidenheid aan bieren, wijnen en cocktails tot een onvergetelijke menu, Jasper's Corner Tap & Keuken voldoet aan wat je hunkert. In een stad bekend om zijn eetcultuur, ons centrum van restaurant straalt met creatieve regionale gerechten, een gastvrije sfeer en een uitstekende plengoffers aan te passen. Theater District eten was nog nooit zo verleidelijk.

Hotelausstattung

  •  Beginn des Check-in Von 00:01
  •  Größe der Lobby VS
  •  Volt 220

 Öffentliche Verkehrsmittel

  • Flughafen: SFO
  • Zeit zum Flughafen: 21 MIN
  • U-Bahn: POWELL ST & MARKET ST
  • Zeit zur U-Bahn: 3 MIN
  • Entfernung vom Zentrum: 0.5 KM
  • Entfernung vom Flughafen: 22.3 KM
  • Messezone: MOSCONE CENTER
  • Zeit zu Fuß zum Bus: 1 MIN
Buchen

Hotels in der umgebung

Booking.com